Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 5 april    Evangelie van 2024-04-05
begintijd19:00 uur
 titelVoorprogramma Conf. Missionaire Parochie
beschrijving

Op 6 april 2024 wordt in Veenendaal de derde conferentie Missionaire Parochie gehouden, met als thema “Volg Mij”. Na twee succesvolle en bemoedigende conferenties, is er opnieuw een gelegenheid om bijeen te komen voor een dag van inspiratie en ontmoeting.

Op vrijdagavond 5 april zal er om 20.00 uur een voorprogramma zijn met gezamenlijk gebed voor de conferentie en aansluitend ontmoeting. Parallel hieraan vindt een pre-event voor jongeren plaats, de Young People’s MeetUp: studenten en young professionals zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Programma
19.00 uur - Inchecken al mogelijk: welkom!
20.00 uur - Gezamenlijk gebed / Young People’s MeetUp
20.45 uur - Informele ontmoeting

Young People’s MeetUp
Op de vooravond van de conferentie van de Missionaire Parochie ben jij als jongvolwassene (student of young professional) van harte uitgenodigd voor de Young People’s MeetUp! Deze avond is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. Tijdens de avond zal er ruimte zijn voor ontmoeting met andere gelovige jongvolwassenen en voor gezamenlijk gebed - voor onszelf en onze omgeving. Ook wordt het programma ”Leaders of Influence” van Xpand gepresenteerd, waarbinnen een nieuwe katholieke tribe gaat starten. Verdere informatie over het programma wordt later bekendgemaakt.

info

www.missionaireparochie.nl/young-peoples-meetup-2024

locatieTweede verdieping van De Basiliek, Wiltonstraat 56
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl