Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf donderdag 22 februari    Evangelie van 2024-02-22
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelVoorbereiding op Pasen - serie The Chosen
beschrijving

Bereid je voor op Pasen door samen met ons The Chosen te kijken. We kijken de serie op de genoemde data in de flyer in de ontmoetingsruimte van de Antoniuskerk, Groenlostraat 1 in Tilburg.

The Chosen
The Chosen is een videoserie over Jezus en Zijn leerlingen. De serie laat heel mooi zien hoe Jezus de levens veranderde van de mensen die Hij ontmoette. Nu wij in de vastentijd proberen om ons leven te laten veranderen door de Heer, willen we om deze voorbereidingstijd op Pasen drie afleveringen samen bekijken.

  • Donderdag 22 februari van 20.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag 7 maart van 20.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag 21 maart van 20.00 tot 21.30 uur

info

www.emmausparochie.nl

locatieAntoniuskerk, Groenlostraat 1
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl