Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 26 februari    Evangelie van 2024-02-26
begintijd19:30 uur
 titelLezing - Symboliek in St. Bavo kathedraal
beschrijving

Maandagavond, 26 februari, houdt Philip Weijers een lezing over de ‘Symboliek in St. Bavo kathedraal’. Locatie: plebanie van de kathedraal, inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Ingang via de tuin aan het Emmaplein te Haarlem.

Van harte welkom!

Philip Weijers
Diaken Philip Weijers heeft voor Stich­ting Ka­the­drale Basiliek St. Bavo het boek ‘Symboliek in de St. Bavo Kathedraal’ samengesteld en de redactie gevoerd van het in­druk­wek­kende werk met 176 bladzij­den en 146 foto’s in full color.

info

p.s.weijers@hccnet.nl
www.koepelkathedraal.nl

locatiePlebanie Bavokathedraal, ingang Emmaplein
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl