Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 12 oktober    Evangelie van 2024-10-12
 titelKerkmuziekdag
beschrijving

Ook in 2024 organiseert de SGGL (Diocesane Commissie voor Kerkmuziek Sint Gregorius in het bisdom Groningen-Leeuwarden) weer een muzikale bijeenkomst voor koorzangers (individueel en/of samen met uw koor).

Eénstemmig, meerstemmig, Latijn en Nederlands: verschillende stijlen koormuziek komen deze dag aan bod. Ook deze keer is de muziek niet te moeilijk en niet te hoog maar wél prachtig en goed uitvoerbaar voor uw koor! Uiteraard zijn ook organisten en dirigenten van harte welkom.

Deze dag staat wederom onder leiding van docent Mark Heerink. Deze keer zijn we te gast in Hoogeveen, namelijk in de Onze Lieve Vrouwe Visitatie aan de Blankenslaan-Oost 2.

info

bisdomgl.nl/evenementen/kerkmuziekdag-op-zaterdag-12-oktober-2024-in-hoogeveen/

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieOnze Lieve Vrouwe Visitatiekerk, Blankenslaan-Oost 2
plaatsHoogeveen (Drenthe)
postcode79
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl