Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 25 april    Evangelie van 2024-04-25
begintijd18:00 uur
eindtijd00:00 uur
 titelJBDB Café - Special Edition
beschrijving

Donderdag 25 april vindt er een speciale editie van ons JBDB Café plaats, namelijk eentje die zich afspeelt rondom de H. Bernadette. Er komen relieken van haar naar Nederland en wij zijn het laatste bisdom die haar relieken mogen ontvangen.

Wil jij dit bijzondere moment meemaken? We starten om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd (locatie wordt nog bekend), waarna we om 19.00 uur aansluiten bij de Eucharistieviering in de Sint Jan waarin de relieken verwelkomd worden. Aansluitend mogen we meer te weten te komen over het leven van Bernadette door de film ‘Je m’appelle Bernadette’ die vertoond wordt in de Sint Jan. De kathedraal sluit pas om 0.00 uur dus er is nog genoeg tijd om even na te praten.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aanmelding@bisdomdenbosch.nl

Wij hopen jullie dan te zien!

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl