Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 21 april    Evangelie van 2024-04-21
begintijd19:30 uur
 titelLezing Henry Cappello
beschrijving

Het heiligdom OLV ter Nood is al enige jaren actief om het gedachtengoed van de Missionaire Parochie van Fr. James Mallon aan te wenden om zo meer missionair te kunnen zijn.

De heer Henry Cappello is voorzitter van Global 2033. Global 2033 brengt leiders en beïnvloeders bij elkaar in een mondiaal project van missionaire discipelen om het evangelie naar iedereen te brengen. In zijn lezing wil hij vooral ingaan op praktische benaderingen om het missionair zijn van katholieken nieuw leven in te blazen, te vormen en te mobiliseren. Vooral ook gericht op Gen Z. Hoewel Global 2033 en de Missionaire Parochie aparte organisaties zijn, zijn ze sterk met elkaar verwant qua verlangen: missionaire leerlingen van Jezus te maken.

Fr. Mallon was één van de 160 leiders die aanwezig was bij de internationale conferentie van Global 2033 in Krakau afgelopen februari Op maandag 22 april zal de heer Cappello spreken voor alle pastorale krachten van het bisdom Haarlem-Amsterdam, zij hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor gekregen, maar de ontmoeting op zondagavond 21 april is voor iedereen toegankelijk.

  • Toegang is gratis, een gift is van harte welkom
  • Aanvang 19.30 uur
  • Locatie: Julianaklooster, Hoogeweg 65, Heiloo
  • Parkeren Kapellaan 9

info

olvternood.nl/events/lezing-henry-cappello

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl