Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 22 juni    Evangelie van 2024-06-22
begintijd08:45 uur
 titelExcursie In de voetsporen van Pater Damiaan
beschrijving

De film rond het levensverhaal van Pater Damiaan, afgelopen najaar, maakte zoveel indruk dat de gedachte ontstond om dit jaar een bezoek te brengen aan zijn geboortehuis te Tremelo en zijn herdenkingskapel te Leuven, beide in België.

Ook wanneer u de film niet gezien hebt, bent u van harte welkom deel te nemen aan deze excursie en zo een indruk te krijgen van het leven en werk van deze bijzondere Vlaamse pater.

  • Datum: zaterdag 22 juni
  • Vertrek: om 8.45 uur aan de Basiliek van Oudenbosch
  • Kosten: +/- € 45, 00 (mede afhankelijk van het aantal deelnemers), inclusief inkom en rondleiding, lunch en deelname in de vervoerskosten.

Aanmelden via: depelgrim@bernardusparochie.nl tot uiterlijk 31 mei!

Ook wanneer u de film niet gezien hebt, bent u van harte welkom deel te nemen aan deze excursie en zo een indruk te krijgen van het leven en werk van deze bijzondere Vlaamse pater.

info

depelgrim@bernardus ­paro­chie.nl
www.bernardus­;paro­chie.nl

locatie
plaatsLeuven (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl