Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 9 november    Evangelie van 2024-11-09
(Kerkwijding Lateraanse Basiliek)
begintijd10:30 uur
 titelPriesterwijding James Keuben
beschrijving

Willem Jacobus kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht, zal op 9 november James Keuben tot priester wijden. De plechtigheid vindt om 10.30 uur plaats in de Sint Catharinakathedraal te Utrecht (Lange Nieuwstraat 36).

James Keuben volgde zijn priesteropleiding aan het Ariënsinstituut in Utrecht. Per 1 januari 2024 heeft kardinaal Eijk hem benoemd als kandidaat-priester in de samenwerkende parochies HH. Jacobus en Johannes te Borne, De Goede Herder te Hengelo en H. Geest te Goor en tot lid van het pastoraal team van deze parochies.

info

www.ariensinstituut.nl

locatieSint Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat 36
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl