Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 31 mei    Evangelie van 2024-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd10:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelBedevaart De Krijtberg naar OLV ter Nood
beschrijving

Op vrijdag 31 mei gaat De Krijtberg te Amsterdam naar het heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo. 31 mei is het feest van Maria Visitatie - het bezoek van Maria aan haar nicht Elisabeth.

De kosten voor deze dag zijn € 10 p.p. Dit is niet hoog, aangezien we een donatie ontvangen hebben om deze dag te organiseren. Inschrijven voor deze dag kunt u door overmaking van €10 naar banknummer: NL21 ABNA 0589 9872 59 (dit is niet het reguliere banknummer van de Krijtberg) t.n.v. R.K. St. de Krijtberg, o.v.v. ‘Heiloo’. Uiterste datum van opgave is 20 mei. Uw overmaking is tevens uw deelname.

Het initiatief van deze dag is georganiseerd door enkele vrijwilligers van de Krijtberg. De reis staat open voor iedereen. Vragen kunt u mailen naar: koster@krijtberg.nl

Het vervoer dient u zelf te regelen; gaat u met de trein: dan is ons advies de trein te nemen vanaf Amsterdam CS om 9.09 uur naar Heiloo, aankomst 9.40 uur.

Daarnaast is er mogelijkheid om te wandelen naar het Heiligdom (4 km) of u kunt gebruik maken van het ‘Onze-Lieve-Vrouw-ter-Nood busje’. Dit geldt voor de heen- en de terugweg.

Programma
10.30 uur - ontvangst met koffie/thee in het Oesdom
11.00 uur - Rozenkransgebed / gelegenheid om te biechten in de Genadekapel
11.30 uur - Eucharistieviering in de Genadekapel
12.45 uur - Lunch in het Oesdom en bezoek aan winkel
14.00 uur - Praatje over het Heiligdom in het Oesdom
14.30 uur - Eucharistische Aanbidding in de Genadekapel tot 15.00 uur
15.15 uur - Afsluiting koffie/thee in het Oesdom

info

koster@krijtberg.nl
www.krijtberg.nl

locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl