Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 mei    Evangelie van 2024-05-24
begintijd13:30 uur
 titelJubileum 40 jaar Archief RK Friesland
beschrijving

Op 1 mei 2024 is het 40 jaar geleden, dat de Stichting Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland (ADRKF) te Wytgaard werd opgericht. Dat feit wil het huidige bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom wordt er op vrijdag 24 mei aanstaande in Bolsward een Jubileumfeest georganiseerd.

Het feest begint ’s middags om 13.30 uur in de Franciscusbasiliek met een plechtige Hoogmis, waarbij bisschop Ron van den Hout de hoofdcelebrant is. Die mis is uiteraard voor een ieder vrij toegankelijk. Het verdere programma tot circa 17.00 uur is daarna voor (oud-)bestuursleden, (oud-)medewerkers en andere genodigden.

Onder de sprekers is onder meer commissaris der Koning in Fryslân, drs. Arno Brok, die namens de provincie Fryslân het ADRKF een cadeau zal aanbieden. Een van de bestuursleden zal voor de genodigden een film en een PowerPointpresentatie over het ADRKF vertonen. Tevens zal aan iedere gast een exemplaar van het jubileumboek ‘Waard om bewaard te blijven’ worden uitgereikt.

info

www.bisdomgl.nl/evenementen/jubileum-40-jaar-archief-rk-friesland

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSint-Franciscusbasiliek, Grote Dijlakker 7
plaatsBolsward (Friesland)
postcode87
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl