Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 10 t/m zaterdag 18 mei    Evangelie van 2024-05-10
 titelPinksternoveen
beschrijving

Van vrijdag 10 t/m zaterdag 18 mei 2024 wordt een Pinksternoveen gehouden.

Wat is de Pinksternoveen?
De Pinksternoveen is een periode van negen dagen waarin we ons voorbereiden op de viering van Pinksteren en de neerdaling van de Heilige Geest herdenken. Tijdens deze noveen openen we ons hart en geest voor de gaven van de Heilige Geest en vernieuwen we onze band met God.

Hoe werkt het?
Door je in te schrijven voor onze Pinksternoveen Herinneringsservice, ontvang je dagelijks een e-mail met de tekst van de noveen. Neem de tijd om de noveen te bidden, je toewijding aan de Heilige Geest te vernieuwen en je gebedsintenties aan Hem toe te vertrouwen. Op deze manier blijf je elke dag verbonden met de Heilige Geest en ben je volledig betrokken bij de Pinksternoveen.

info

www.katholiekevesting.nl/pinksternoveen

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl