Vandaag is zondag 16 juni
Vaderdag (NL)
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 mei    Evangelie van 2024-05-25
(Sint Urbanus)
begintijd10:30 uur
 titelPriesterwijding Bisdom Roermond
beschrijving

Op de zaterdag na Pinksteren (25 mei) wordt diaken Jean Leonard Ratokiniaina in de kathedraal in Roermond tot priester gewijd. Hij is de derde nieuwe priester voor het bisdom Roermond van dit jaar. In januari werden Jins James en Sheril Dhason in hun thuisbisdommen in India tot priester gewijd.

Ratokiniaina is 34 jaar en komt uit Madagascar. Hij is lid van de beweging van de Neokatechumenale weg en wordt priester van het bisdom Roermond. Het afgelopen jaar was hij als diaken al verbonden aan de parochiefederatie van Maastricht-Oost en daar blijft hij ook de komende jaren werken.

De wijdingsplechtigheid op 25 mei vindt plaats in de Sint-Christoffelkathedraal en begint om 10.30 uur. Iedereen is welkom. De kathedraal ligt aan de Markt in Roermond.

info

www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieSint Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl