Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 2 t/m zondag 4 maart 2012    Evangelie van 2012-03-02
 titelRetraite voor moeders
beschrijving

In 2012 worden drie retraites voor moeders gehouden in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel.

Data

  • 2 tot 4 maart 2012
  • 9 tot 11 maart 2012
  • 22 tot 24 juni 2012

Uit de vele positieve reacties op eerdere retraites voor moeders blijkt dat er bij moeders een behoefte bestaat om zich even een paar dagen los te maken van hun drukke bestaan thuis en/of op het werk. De moederretraite biedt een goede gelegenheid om je op een bijzondere manier op God te richten en je gebedsleven te verdiepen.

Na de conferenties is er, in de stille tijd, ook gelegenheid een persoonlijk gesprek met de begeleidende priester te hebben.

De bijdrage in de kosten voor het weekend bedraagt € 70
De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan deze retraite.

Het aantal plaatsen is beperkt. Na opgave ontvang je enige weken voor de retraite een brief met nadere informatie en het programma van de retraite.

Thema
“Doet maar wat Hij u zeggen zal” (Joh. 2,5)

info

Edith Ruijs
(0488) 45 30 40
moederretraite@online.nl

Hansi Wittenberg
(0488) 45 31 68

Elise van Dijk
(026) 361 35 42

locatieKlooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl