Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 25 maart 2012    Evangelie van 2012-03-25
(Aankondiging van de Heer)
begintijd14:00 uur
 titelMars voor het Leven
beschrijving

Op zondag 25 maart 2012 wordt er weer een Mars voor het Leven gelopen in Brussel.

De mars is pluralistisch en apolitiek, en heeft tot doel op tekomen voor de rechten van de vrouw en het ongeboren kind. Het zal dan 22 jaar zijn, dag op dag, na de depenalisering van abortus in België. Wij eisen dat de overheid de vrouw op juiste wijze informeert over de dramatische gevolgen van een abortus en dat zij haar de concrete middelen geeft om voor het leven te kiezen. Wij vragen ook de afschaffing van de wet Lallemand-Michielsens die het zwakste lid van onze maatschappij elke bescherming ontneemt. Om te verzekeren dat de mars een succes wordt vragen wij u, de groep te vervoegen en jullie kennissen te mobiliseren!

De organisatoren zijn geëngageerde jongeren die beseffen hoe belangrijk het is om de waarde en de schoonheid van het menselijk leven te beschermen. We denken dat het extreem belangrijk is dat we een boodschap van respect voor het leven uitdragen, vooral omdat onze maatschappij bijzonder dicht bij een gevaarlijke eugenetica-mentaliteit staat.

Dat kunnen we echter niet alleen. De Mars voor het Leven is DRINGEND op zoek naar sponsors én vrijwilligers (zowel voor 25 maart zelf als mede-organisatoren).

info

www.rkactiviteiten.nl/pdf/2012/20120325_march_for_life.pdf
www.marchforlife.be

locatieKunstberg
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl