Vandaag is dinsdag 9 maart  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 11 september 2012    Evangelie van 2012-09-11
begintijd09:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelMothers Prayers gebedsdag Limburg
beschrijving

Als ouder heb je een grote wens: dat je kinderen gelukkig worden. In het bisdom Roermond zijn momenteel dertig groepen actief waar ‘biddende moeders’ regelmatig samenkomen om te bidden voor elkaars kinderen en kleinkinderen.

Om iedereen te laten kennis maken met deze methode zijn alle (groot)moeders welkom tijdens één van de twee gebedsdagen die het Centrum voor Huwelijk en Gezin met Mothers Prayers Nederland in Limburg organiseert.

De gebedsdagen zijn bedoeld voor alle vrouwen met een hart voor kinderen, zowel dus de fysieke alsook de geestelijke (groot)moeders.

  • Dinsdag 11 september in de pastorie van de Sint-Bernardusparochie te Ubachsberg.
  • Zaterdag 15 september in de H. Tomaskerk te Roermond-Oost.

De dagen beginnen om 9.30 uur en eindigen rond 15.30 uur. Het programma bestaat uit een inleiding over de vreugde van het moederschap, een gebedsuur, een lunch (voor koffie/thee wordt gezorgd, zelf lunchpakket meenemen), een workshop en een afsluitende eucharistieviering.

info

(0475) 38 68 92
chg@bisdom-roermond.nl

www.mothersprayers.com
www.rkactiviteiten.nl/motherprayers

organisatieMothers Prayers
locatiePastorie van de Sint-Bernardusparochie, Kerkstraat 30
plaatsUbachsberg (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl