Vandaag is vrijdag 22 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdinsdag 12 januari 2016    Evangelie van 2016-01-12
begintijd19:30 uur
 titelinfoavond -Lourdesbedevaart parochies Zeeland
beschrijving

In het kader van het Heilig Jaar van Barmhartigheid, houden de parochies H. Andreas, H. Elisabeth en H. Maria Sterre der Zee van 26 september 2016 tot 2 oktober 2016 een bedevaart naar Lourdes. Belangstellenden kunnen zich al inschrijven door middel van het inschrijfformulier.

Ter voorbereiding op de bedevaart worden er in de parochies informatieavonden gehouden. Tijdens deze avonden wordt een film over de heilige Bernadette vertoond en kan er tijdens een kopje koffie of thee al eens vooruitgekeken worden naar deze reis.

Bernadette
In de film “Bernadette” mogen we deelgenoot worden van het levensverhaal van Bernadette Soubirous. Dat verhaal over haar leven mag ons voorbereiden op de bedevaart die we gaan maken naar Lourdes als een onderdeel van het “heilig Jaar van Barmhartigheid”.

Ook als u gewoon maar eens kennis wil maken met Bernadette, met haar leven, en als u wil meebeleven hoe haar leven voorgoed veranderde door wat er in Lourdes gebeurde, bent u van harte welkom.

Data en locaties

Parochie heilige Andreas
Dinsdag 24 november 2015 om 14.00 uur
Sint Eligiuskerk, St. Eligiusplein 17-18, Oostburg

H. Elisabeth-parochie
Maandag 11 januari 2016 om 19.30 uur
Perron Zuid Oost (voormalig notariskantoor)
Stationsstraat 5, Axel (Ingang via de poort)

Parochie Heilige Maria Sterre der Zee
Dinsdag 12 januari 2016 om 19.30 uur
Gemeenschapcentrum ’t Heike
Julianastraat 3, Heikant

De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk.

info

Cecile van Tiggelen
(06) 53 85 80 77
www.heiligjaarzeeland.nl/lourdesbedevaart

locatieGemeenschapcentrum t Heike, Julianastraat 3
plaatsHeikant (Zeeland)
postcode45
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl