Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 7 maart t/m vrijdag 19 april    Evangelie van 2019-03-07
 titelOverzichtsexpositie hongerdoeken Domkerk
beschrijving

In de komende vastentijd, van donderdag 7 maart tot en met Goede Vrijdag 19 april 2019, zijn in de Domkerk in Utrecht zogenoemde ‘hongerdoeken’ te zien, een eeuwenoude kunstvorm met grote zeggingskracht. Op de moderne hongerdoeken houden kunstenaars uit de hele wereld de toeschouwer een spiegel voor: hoe staan wij in deze wereld? Hoe solidair zijn wij met anderen? Hun soms confronterende kunst draagt bij aan hoop op verandering ten goede!

Praktische informatie
Tijdens de tentoonstelling in de Dom zijn twee originele moderne hongerdoeken te bezichtigen. De andere vijftien doeken zijn in de vorm van bedrukt textiel.

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur
zaterdag van 11.00 uur tot 15.30 uur
zondag van 13.30 uur tot 16.00 uur
Elke donderdag is er om 14.00 een rondleiding

Entree: Toegang is gratis.
Adres: Domkerk Utrecht, Domplein, Utrecht.

De hongerdoekententoonstelling is een samenwerking tussen de Domkerk Utrecht en Vastenactie.

info

www.vastenactie.nl/hongerdoekententoonstelling

locatieDomkerk, Achter de Dom 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl