Vandaag is vrijdag 10 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 7 februari t/m zaterdag 15 juni 2019    Evangelie van 2019-02-07
 titelCommunicanten bidden voor Communicanten
beschrijving

Verbonden met elkaar door één Weesgegroet

Elk jaar worden parochies uitgenodigd om met hun communicanten één Weesgegroet te  bidden voor andere communicanten in het land. Sinds de start in 2012 hebben al ruim 15.000 communicanten in Nederland met elkaar een ketting van gebed gevormd. Inmiddels doen alle bisdommen mee aan deze activiteit van stichting Kinderen bidden voor Kinderen.

Gratis felicitatiekaarten 
Vanwege ons 10-jarig jubileum bieden wij aan alle communicanten van deelnemende parochies een gratis kleurige felicitatiekaart aan. Geef daarvoor het aantal communicanten,  de plaatsnaam/datum van gebed en adres door via het aanmeldformulier: www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=cbvc_aanmelden2019

Kindermaterialen
Via dit aanmeldformulier kunnen voor de communicanten ook Mariamedailles besteld worden tegen gereduceerd tarief. 
Kijk ook eens op het Bestelformulier voor nog andere kindermaterialen en gratis downloads, zoals een kaart met Weesgegroet voor thuis.

Meer informatie
Op de campagnepagina Communicanten bidden voor Communicanten, te herkennen aan het campagnelogo hiernaast, vindt u meer info en tips. Tevens is hierop te zien in welke plaatsen communicanten deelnemen.

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=cbvc_algemeen
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland
plaatsNederland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl