Vandaag is vrijdag 3 juli
Heilige Thomas
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Konferentie Nederlandse Religieuzen
(KNR)

Konferentie Nederlandse Religieuzen

Website E-mail

Postbus 111
5201 AC Den Bosch

(073) 692 13 21

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 30 november 2019    Evangelie van 2019-11-30
 titelAfsluiting project Monastic Pastoral Care
beschrijving

In dit tweejarige project is gekeken naar verschillende aspecten van toekomstig religieus leven, van identiteit en spiritualiteit tot concepten en formats, juridische en financiële structuren.

Op zaterdag 30 november 2019 vindt in de St. Janskerk in Maastricht de afsluitende bijeenkomst plaats van het KNR project Monastic Pastoral Care. In dit tweejarige project is gekeken naar verschillende aspecten van toekomstig religieus leven, van identiteit en spiritualiteit tot concepten en formats, juridische en financiële structuren. In het kader van dit project is met een groot aantal Katholieke en Protestantse organisaties in Nederland, Vlaanderen en Duitsland gesproken.

Op 30 november zal een brede keuze uit de resultaten van dit project gepresenteerd worden en zullen vertegenwoordigers van een aantal van de geïnterviewde organisaties uit de verschillende landen en kerkgenootschappen aan het woord komen. Daarnaast zal er voor de deelnemers veel gelegenheid zijn om onderling kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Tijdens het programma zal er een simultaanvertaling Nederlands-Duits verzorgd worden.

info

www.knr.nl/organisatie/activiteit.asp?activiteit_id=3685

organisatieKonferentie Nederlandse Religieuzen
locatieSint Janskerk, Vrijthof 24
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl