Vandaag is zaterdag 30 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 2 t/m woensdag 4 september 2019    Evangelie van 2019-09-02
 titelParochiefederatie Groene Hart naar Kevalaer
beschrijving

De bedevaart van Parochiefederatie HH. Clara en Franciscus, Groene hart Zuid-Holland zal dit jaar plaatsvinden op 2, 3 en 4 september! Grotendeels zal het programma hetzelfde zijn als wij gewend waren. De kleine processie, de kruisweg, de Eucharistievieringen (op dinsdag met de Bisschop), en de andere plechtigheden krijgen een plaats.

Iedereen is genodigd om mee te gaan en te genieten van deze 3 mooie dagen. Als u wat op leeftijd bent, nodig dan ook één van uw kinderen uit. De reis is geschikt voor alle leeftijden. Naast de mooie vieringen is er ook gelegenheid voor goede gesprekken, ontspanning en gezelligheid.

De kosten voor de reis bedragen € 50
Wij gaan per bus. Hotel en verblijfkosten komen daar nog bij.

info

Agnes van Berkel
(06) 53 58 29 45

Lia van der Voorn
(071) 50 123 51

Hans van der Wereld
(0172) 47 63 10

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl