Vandaag is vrijdag 10 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 31 mei 2019    Evangelie van 2019-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd15:00 uur
 titelGezinsdag GezinsPlatformNL
beschrijving

GezinsPlatform Nederland viert de feestelijke start met een gezinsdag op 31 mei in Speelpark Voorthuizen. Geef je wel snel op, want VOL=VOL. Opgeven kan tot maandag 27 mei.

Met de Gezinsdag op 31 mei markeert GezinsPlatform Nederland de lancering van het platform samen met de groep waarvoor het platform de belangen wil behartigen: het gezin.

Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom bij Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen. Onder de gasten die bij de lancering aanwezig zijn, is onder andere kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd. Zij leest voor uit ‘Kikkervisjes in de soep’ en gaat kort in op het belang van een stem voor het gezin in de samenleving.

Om veel gezinnen de mogelijkheid te geven aanwezig te zijn, zijn er speciale toegangsprijzen. Voor een gezin tot vier personen bedraagt de toegangsprijs totaal € 10,-; gezinnen van meer dan 4 personen betalen € 15,-. Inbegrepen in de prijs zijn een drankje en een lekkere snack.

info

www.gezinsplatform.nl

locatieSpeelpark en Maisdoolhof Voorthuizen, Bijschoterweg 2
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl