Vandaag is maandag 10 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 23 t/m zondag 25 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-23
(Sint Rosa van Lima)
begintijd15:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelOrientatieweekend Abdij St. Benedictusberg
beschrijving

Jij bent op een moment in je leven aangekomen dat de vraag in je opkomt: wat wil ik met mijn leven doen? Je bent een man die bidt, die durft te zoeken naar de wil van God en niet bang is voor de talenten en de mogelijkheden die Hij in je ziet.

We bieden je de unieke kans om intensief een weekeinde met ons mee te leven. Je deelt in ons gebed, in onze stilte, ons werk, onze ontspanning en onze (uitstekende!) maaltijden. Je mag ons kritische vragen stellen en we willen jou graag met onze ervaring helpen de vreugde van een leven met God te ontdekken.

Je leest het al in onze woorden: we zijn toegewijd, serieus maar niet zonder een glimpje zelfspot. Wat we zijn? Broeders die leven onder de regel van de heilige Benedictus en een geestelijk vader. Monniken in de een en twintigste eeuw geworteld in een geestelijke traditie die de eeuwen overspant.

We hebben geen vooropgezet doel, anders dan jou te ontmoeten in de Geest van de Heer. We hopen dat die ontmoeting je goed doet en je helpt bij het vinden van jouw weg. Misschien ontdek je dat ons leven jou aanspreekt. Dat vinden we prima natuurlijk.

Praktisch

  • Aankomst: vrijdag 23 augustus tussen 15.00 en 17.00
  • Vertrek: zondag 25 augustus rond 15.00 uur
  • Waar: In de abdij Sint Benedictusberg te Vaals
  • Aanmelden en informatie: e-mail  orientatie@benedictusberg.nl
    Als je je aanmeldt, graag je naam, je adres, je leeftijd en je motivatie.

Welkom in het hoogst gelegen klooster in Nederland: dus kom, klim en ... kijk!

info

orientatie@benedictusberg.nl
www.benedictusberg.nl/geroepen_orientatie.html

locatieAbdij St. Benedictusberg, Mamelis 39
plaatsVaals (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl