Vandaag is maandag 1 juni
2e Pinksterdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1 6226 GN Maastricht (043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 30 september t/m zaterdag 5 oktober 2019    Evangelie van 2019-09-30
(Sint Hiëronimus)
 titelBedevaart Rome en Assisi
beschrijving

Rome blijft trekken. In de eeuwige stad raak je nooit uitgekeken. Centrum van de wereldkerk, bakermat van het Romeinse wereldrijk, stad van pelgrims en religieuzen, cultuurstad en de woonplaats van de paus natuurlijk!

Zelfs als je al vaker in Rome bent geweest, is er steeds iets nieuws te ontdekken. Tijdens deze reis bezoeken we de graven van de apostelen Petrus en Paulus, de vier grote basilieken, maar ook de Vaticaanse musea, Galleria Borghese, de Trevifontein en het Pantheon. We richten onze blik ook op de geschiedenis van Rome en misschien vangen we een glimp op van paus Franciscus. Ook gaan we naar Assisi, de stad van die ándere Franciscus. 

Deelnemers aan deze reis moeten goed ter been zijn. We wandelen veel door de stad en reizen regelmatig met het openbaar vervoer.

info

www.huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/rome/overzicht/overzicht

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl