Vandaag is zaterdag 25 januari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 15 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-15
(Maria Tenhemelopneming)
begintijd10:45 uur
 titelConferentie Gabriele Kuby
beschrijving

Abdij ten Putte te Gistel, België houdt op donderdag 15 augustus - feest van Maria Tenhemelopneming - een conferentie met Gabriele Kuby.

Gabriele Kuby is een Duitse schrijver en socioloog. Ze is een katholieke bekeerling en genoteerd voor orthodoxe of traditionalistische katholieke standpunten over seksualiteit en gender, die worden vermeld in werken als The Global Sexual Revolution: The Destruction of Freedom in the Name of Freedom.

Programma
10.45 uur - Conferentie door filosofe Gabriele Kuby
15.00 uur - Feestelijke Eucharistieviering in de reuzetent voorgegaan door Mgr. Lode Aerts
17.00 uur - receptie met barbecue

info

059 / 27 86 71
info@moedervanvrede.be
www.moedervanvrede.be

www.godelievevangistel.be/evenement/feest-van-maria-ten-hemelopneming

locatieAbdij ten Putte
plaatsGistel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl