Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 14 t/m zondag 15 september 2019    Evangelie van 2019-09-14
(Kruisverheffing)
 titelOpen kerkendag H.Hartparochie Boxtel
beschrijving

De vier kerkdorpen (Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde) van de H.Hartparochie houden ‘Open Kerkendag’ in het weekend van 14 en 15 september.

Op zaterdag 14 en zondag 15 september houden de vier kerkdorpen Open Kerkendag. Op die dagen worden er door de vier geloofsgemeenschappen activiteiten georganiseerd in het kader van de Open Kerkendagen. Dagen waarop monumentale kerken zijn te bezichtigen en waarop meerdere activiteiten plaatsvinden.

De activiteiten zijn per kerkdorp heel verschillend: sommige staan al in de steigers aan andere wordt gewerkt. De activiteiten van Liempde en Lennisheuvel zijn al bekend. Een vooraankondiging hiervan vindt u al op de eigen deelwebsite van dat kerkdorp.

De stand van zaken:

  • De geloofsgemeenschap organiseert samen met de Heemkundekring de dagen en stellen een aantrekkelijk programma op voor zaterdag 14 en zondag 15 september.
  • De geloofsgemeenschap Esch werkt aan een programma voor een van de beide dagen. Wat en wanneer is nog niet duidelijk.
  • De geloofsgemeenschap Lennisheuvel gaat op zondagmiddag Mantrazingen. Zie hiervoor alvast een voorproefje op de eigen deelwebsite. 
  • De geloofsgemeenschap Liempde heeft een gevarieerd programma ontwikkeld voor beide (mid)dagen van 14.00 - 15.00 uur. Zie hiervoor ook nu al de eigen deelwebsite van Liempde.

info

www.heilighartparochie.nl

locatie
plaatsBoxtel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl