Vandaag is maandag 1 juni
2e Pinksterdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 29 september 2019    Evangelie van 2019-09-29
(Sint Michaël)
begintijd13:15 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKerkproeverij - O kom er eens kijken
beschrijving

Op zondag 29 september van 13:15 tot 16:00 uur organiseert het jongerenplatform van Bisdom Haarlem-Amsterdam een speciale Jongerenmis.

Krijg jij ook zoveel energie van de start van het nieuwe schooljaar met allerlei leuke nieuwe dingen in het vooruitzicht? Ik in ieder geval wel! Eén van die nieuwe dingen is onze openingsactiviteit, benieuwd?

In het kader van de kerkproeverij organiseren we een speciale jongerenmis waarbij jij al jouw niet/anders-gelovigen vrienden, familieleden en kennissen mag uitnodigen om hen de schoonheid van de katholieke kerk te laten zien. Iedereen is van harte welkom!

De grote vraag is dus wie neem jij mee?

Voorafgaand aan de Mis krijgen jij en vooral jouw gasten uitleg over wat de H. Mis inhoudt. Na de Mis is er een borrel waarbij priesters en zusters voor alle aanwezigen beschikbaar zijn voor al hun vragen over de katholieke kerk.

Natuurlijk kun je dan ook al jouw vakantieverhalen delen en gezellig bijkletsen ;)

info

jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/o-kom-er-eens-kijken

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieBegijnhofkapel, Begijnhof 29
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl