Vandaag is vrijdag 18 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 november    Evangelie van 2019-11-16
begintijd11:00 uur
 titelDiakenwijding Melchior Kerklaan
beschrijving

Op zaterdag 16 november zal Mgr. Van den Hende door handoplegging en gebed Melchior Kerklaan tot diaken wijden voor het bisdom Rotterdam. De wijding vindt plaats tijdens een Eucharistieviering in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal te Rotterdam. Tijdens de H.Mis zal de nieuwe Christoffelmis van Aart de Kort voor het eerst worden gezongen.

U bent van harte uitgenodigd.

Voorafgaand aan de eucharistieviering is het tussen 10.00 uur en 10.45 uur mogelijk het sacrament van boete en verzoening te ontvangen (Mariakapel links achterin de kerk). Na afloop van de viering is er gelegenheid om de nieuwe diakens en elkaar te ontmoeten.

Mgr. Van den Hende vraagt om in de tijd van voorbereiding te bidden voor de wijdingskandidaat.

Melchior Kerklaan ontving zijn vorming via Centrum Vronesteyn, het centrum voor de priesteropleiding en de diakenopleiding in het bisdom Rotterdam, en studeerde aan de Diakenopleiding Bovendonk.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieH. H. Laurentius en Elisabeth kathedraal, Mathenesserlaan 305
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl