Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 11 t/m vrijdag 15 november 2019    Evangelie van 2019-11-11
(Sint Maarten)
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelRetraite bij OLV ter Nood
beschrijving

In deze retraite is het boek “Luister naar de Wijsheid” onze leidraad. Om een wijs te mens te kunnen worden moeten we in de leer gaan bij de Wijsheid. In deze week gaan we proberen onze smaak te ontwikkelen voor de Wijsheid. Louis-Marie Grignion de Montfort schreef rond het jaar 1703 De Liefde van de Eeuwige Wijsheid waarin we de bijbel leren lezen als de brief van een geliefde aan haar lief. De Wijsheid leert ons de bedoelingen van God te kennen en te onderscheiden.

We vieren de Eucharistie en sluiten ons voor het ochtendgebed en de vespers aan bij de gebedstijden van de seminaristen in de kloosterkapel. Voor iedere deelnemer bestaat tijdens deze stille retraite, de mogelijkheid tot een gesprek met de retraiteleider, de priester Anton Overmars.

De retraite begint op maandag 11 november om 10 uur en zal duren tot en met vrijdagmiddag 15 november 15 uur.

Bijdrage in de kosten: € 375

info

www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl