Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 30 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-30
begintijd15:00 uur
 titelBevrijdingsconcert Basiliek Oudenbosch
beschrijving

Met een speciaal bevrijdings­con­cert ‘Battle of the Dikes’, vernoemd naar de slag die de Amerikaanse Timberwolves hier hebben gevoerd, wordt op zondag 27 oktober herdacht dat 75 jaar geleden Oudenbosch en omstreken zijn bevrijd.

Het wordt een middag vol muziek, beeld en geluid, georga­ni­seerd door de Oudenbossche Harmonie in samen­wer­king met zang­ver­eni­ging Vox Populi uit Stampersgat en altsaxofonist Wim de Veth.

Het concert begint om 15.00 uur.
Iedereen is van harte welkom!
De toegang is vrij.

info

www.bernardusparochie.nl

locatieBasiliek van de H.H. Agatha en Barbara, Markt 57
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl