Vandaag is zaterdag 19 september  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 16 december 2019    Evangelie van 2019-12-16
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelMet de schrift op weg naar Kerstmis
beschrijving

Vanuit de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch wordt een serie van vier avonden gehouden. Aan de hand van de lezingen van de zondag willen we ons voorbereiden op deze beide hoogfeesten.

Het zijn avonden waarbij we de lezingen van de daaropvolgende zondag als uitgangspunt nemen. Deze bijeenkomsten mogen ons helpen om de Schrift, Gods Woord, beter te leren verstaan en zo ook onze actieve deelname aan de zondagse Eucharistie bevorderen. Deze avonden sluiten wij af met het gezamenlijk bidden van de Completen, de liturgische dagsluiting uit het getijdengebed.

De eerste avond, ter voorbereiding op Christus Koning en de eerste zondag van de advent, vindt plaats op maandag 18 november. Aanvang 19.30 uur (afsluiting om 21.00 uur).

Data

  • maandag 18 november 2019
  • maandag 2 december 2019
  • maandag 9 december 2019
  • maandag 16 december 2019

info

www.mariajohannes.nl

locatiePlebanie van de Sint-Janskathedraal, Choorstraat 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl