Vandaag is maandag 10 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 26 december 2019    Evangelie van 2019-12-26
(2e Kerstdag / Heilige Stefanus)
begintijd15:00 uur
 titelKerstconcert Russisch koor Neva-ensemble
beschrijving

Het Neva-ensemble, bestaande uit 5 topzangers en een pianiste, geven een Kerstconcert! Als ensemble, maar ook als solisten staan ze bekend om hun zuivere en vocale prestaties. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan hen besteed. Een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

Een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde Kerstliederen en na de pauze Russische volksmuziek. Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.

Tijdens de pauze van het concert is er Koffie, thee & fris tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Het belooft een bijzonder optreden te worden. Een streling voor het oor, als ook voor het oog. Na afloop van het concert staat het Neva-ensemble bij de uitgang van de kerk om uw persoonlijke waardering in ontvangst te nemen. Ook is er een cd te koop van de mooiste liederen.

Graag nodigen wij u uit op Tweede Kerstdag om te komen luisteren.
Dit concert is gratis maar, Vol = Vol!

Locatie: St. Servatiuskerk Megen(vanaf 14:30 uur geopend)
Plaats: Schoolstraat 1 Megen (gem.Oss)

info

www.toerismemegen.nl

locatieSt. Servatiuskerk, Schoolstraat 1
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl