Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 21 februari    Evangelie van 2020-02-21
begintijd18:30 uur
eindtijd21:15 uur
 titelRKJ tienergroep Leiden
beschrijving

De RKJ Leiden TEEN is een maandelijks bij elkaar komende katholieke club tieners uit heel Leiden en ommelanden. Naast samen eten en plezier met elkaar maken, verdiepen we ons in hoe we Christus beter kunnen leren kennen en zetten we ons in voor onze naasten.
Zit je op de middelbare school of ben je 12-16 jaar?
Wees dan van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken.

De volgende tienergroep is op vrijdag 21 februari weer in Leiden en verder op 20 maart en 17 april. Het RKJ volleybaltoernooi is hoogstwaarschijnlijk op zondag 10 mei en het tuinfeest is op zaterdag 4 juli.

info

www.rkjleiden.nl/tienergroep

tieners@rkjleiden.nl

06-43610782

organisatieRKJ Leiden
locatieLorentzkade 16A
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl