Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 26 januari    Evangelie van 2020-01-26
begintijd12:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelBijeenkomst voor jonge echtparen
beschrijving

“Ik ben sinds 10 maanden getrouwd en ik merk, samen met mijn man, dat we behoefte hebben om met andere jonggehuwde echtparen ervaringen uit te kunnen wisselen. Over de uitdagingen, de vragen, maar ook over bijzondere momenten van ons leven. Aangezien wij katholiek in het leven staan, is het mooi om dit met andere jonge echtparen te kunnen doen die zich op wat voor manier dan ook welkom voelen bij de kerk.”

Wat
Vanaf dit jaar is er in het bisdom van ’s-Hertogenbosch een mogelijkheid voor jonge echtparen om een stukje verdieping met zijn tweeën te vinden. Het gaat om jullie persoonlijke relatie, en over jullie relatie, eventueel als gezin, met kerk en geloof. Daarbij ontmoet je op een informele manier andere jonge echtparen die openstaan voor dezelfde vragen.

Hoe
Elke bijeenkomst start om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. Ieder neemt wat eten mee. Daarna volgt een input over steeds een ander thema. In het hart van de bijeenkomt gaan jullie als stel samen op pad met een aantal vragen. We sluiten af met een gezamenlijke uitwisseling. Om 16.30 uur gaat iedereen huiswaarts.

We komen bij elkaar op zondag 26 januari, 22 maart en 21 juni 2020.
Zondag 26 januari staat in het teken van de vraag: ‘Hoe geef je jullie gezamenlijke geloofsleven vorm?’

Wie
Deze groep is voor jonge echtparen of stellen die zich oriënteren op een huwelijk. We denken aan deelnemers tussen 20 en 40 jaar.

Graag tot ziens!

info

Manon van den Broek
mvdbroek@bisdomdenbosch.nl

Patrick Meijer
pmeijer@bisdomdenbosch.nl

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl