Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 31 januari    Evangelie van 2020-01-31
(Heilige Don Bosco)
begintijd19:30 uur
 titelOrgelconcert - Handel Cecilio
beschrijving

Internationale orgelconcertserie in de Amsterdamse Obrechtkerk

Elke laatste vrijdagavond van de maand vindt in de Obrechtkerk een bijzonder concert plaats waarin het orgel een centrale rol speelt. Internationale organisten en andere instrumentalisten maken hun opwachting en spelen uiteenlopende en soms eigen werken. Orgel quatre mains, hoornkwartet en klavecimbel maken onderdeel uit van de programmering. De concerten starten om 19:30 uur en zijn gratis toegankelijk; er is een deurcollecte na afloop.

Het eerste concert wordt verzorgd door de Braziliaanse organist Handel Cecilio. Hij speelt werken van o.a. Bach, Händel, Zipoli en ook eigen werk voor 4 handen, m.m.v. organiste Elisabeth Hubmann.

Concertserie

  • vrijdag 31 januari 2020: Handel Cecilio (Brazilië)
  • vrijdag 28 februari 2020: Annie Spink (USA)
  • vrijdag 27 maart 2020: Kensuke Ohira (Japan, Stuttgart)
  • vrijdag 24 april 2020: Elisabeth Hubmann (Innsbruck) & hoornkwartet
  • vrijdag 29 mei 2020: Julius Lorscheider (Duitsland)

info

www.obrechtkerk.nl

locatieObrechtkerk, Jacob Obrechtstraat 28
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl