Vandaag is dinsdag 19 januari  

categorie categorie kamp
kamp
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 1 t/m vrijdag 7 augustus 2020    Evangelie van 2020-08-01
 titelTienerfestival 4U! - Roadtrip
beschrijving

KCV organiseert van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 augustus 2020 weer het Tienerfestival 4U! in groepsaccommodatie De Hoof te Someren in de Brabantse Peel.

Dacht je dat deze zomer het EK het hoogtepunt gaat worden? Goed nieuws! Ondanks dat Nederland sowieso Europees kampioen gaat worden (net als de leiding bij de voetbalwedstrijd), ga jij nog veel gavere dingen zien tijdens deze roadtrip!

Tijdens 4U! - 2020 word je uitgenodigd de roadtrip die God voor jou heeft te ontdekken. Dit is misschien wel de beste roadtrip mogelijk: Met teachings, lofprijzingen en de eucharistie kun je op allerlei manieren ontdekken welke plannen onze ‘King of the road’ voor jou heeft en hoeveel Hij van jou houdt. En dit samen met andere leeftijdsgenoten die hetzelfde avontuur aan willen gaan! Met hen zal er genoeg gezelligheid zijn door middel van spellen, een bonte avond, een buffet, tijd om te chillen en nog veel meer...

Durf jij het aan om Jezus achter het stuur te zetten en je te laten leiden naar nieuwe bestemmingen die verder gaan dan je ooit had gedacht? Kom dan naar 4U! - 2020 ‘Roadtrip’. The journey begins.

Praktische informatie

 • Datum: zaterdag 1 t/m vrijdag 7 augustus 2020
 • Plaats: De Hoof - Someren
 • Leeftijd: 12-18 jaar
 • Kosten deelnemers: € 198
  Kosten medewerkers: € 158
  Korting broers/zussen: € 5 p.p.
 • Dit bedrag kun je overmaken naar bankrekening:
  NL75 INGB 0009 2336 52
  t.n.v. Stichting KCV - jongeren
  o.v.v. [je naam] en ‘4U 2020’
 • Zit je krap bij kas maar wil je wel graag deelnemen? Er zijn mogelijkheden, neem hiervoor contact op met het KCV Dienstencentrum [0492-554644].

info

(0492) 55 46 44
tieners@kcv-net.nl
4u-hightime.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieDe Hoof, De Hoof 18
plaatsSomeren (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl