Vandaag is maandag 28 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 14 maart    Evangelie van 2020-03-14
(Pi-dag)
begintijd12:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGregoriuswandeling Dordrecht
beschrijving

Ben je tussen de 25 en 55 jaar en heb je zin om met R.K. leeftijdsgenoten te gaan wandelen? De eerstkomende wandeling is op zaterdag 14 maart. We verzamelen om 12.30 uur bij hoofdstation Dordrecht, aan de voorzijde van het station. We wandelen 7 km in Dordrecht.

Routebeschrijving
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-dordrecht/11831/

Ik verwacht rond 16.00 / 16.30 uur weer bij het hoofdstation in Dordrecht te zijn. Voor wie wil kunnen we ter plaatse bekijken of we al dan niet uit eten zouden willen gaan na de wandeling. Een ieder is welkom. Nodig gerust mensen uit die graag mee willen wandelen. Je kunt je bij mij opgeven via de mail voor de wandeling.

Ik zou het graag op prijs stellen om bijtijds te weten wie er meewandelen en voor wie wil ook mee uit eten gaan.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatieTreinstation
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl