Vandaag is dinsdag 19 maart
Heilige Jozef
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
(Gregoriaans Dordt)

Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht

Website E-mail

De Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken is een Oecumenische Schola die probeert het erfgoed van het gregoriaans te bewaren en uit te dragen.

Mw. drs. E.M. Stuurman
p/a Voorstraat 120
3311 ER  Dordrecht

(06) 313 922 18

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 mei 2020    Evangelie van 2020-05-10
(Moederdag)
begintijd16:30 uur
 titelGregoriaanse Vespers *AFGELAST*
beschrijving

Op zondag 10 mei om 16.30 uur bidt en zingt de “Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o.” o.l.v. Elly Stuurman de gregoriaanse Vespers ter ere van Maria. Deze vinden plaats in de Oud-Katholieke kerk van de H. Maria Maior, Voorstraat 120, 3311 ER - Dordrecht.

Boekjes met de Latijnse en Nederlandse tekst worden de bezoekers voor de duur van de viering ter beschikking gesteld. Er zal een eindcollecte worden gehouden.

Allen van harte welkom!

info

www.gregoriaansdordt.com

organisatieInterkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
locatieOud-Katholieke kerk - H. Maria Maior, Voorstraat 120
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl