Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 16 februari    Evangelie van 2020-02-16
begintijd11:00 uur
 titelGezinsviering Bonifacius
beschrijving

Op zondag 16 februari 2020 om 11.00 uur is er een gezinsviering (Woord en Communie) in de Bonifaciuskerk te Alphen a/d Rijn.

Thema: Heb jij het mis?!

R.K gezinsviering: In de kerk maken we een kruisje, zeggen we Amen, gaan we soms staan en dan weer zitten. Soms knielen we ook. We kijken naar hoe de tafel gedekt wordt. Zo zijn er allemaal afspraken/rituelen die we hebben. Maar waarom doen we dit eigenlijk? Zit er een betekenis achter? In de viering van 16 februari krijgen we hier uitleg over: Wat gebeurt er tijdens de kerkmis en waarom.

Iedereen is welkom om de viering met ons te vieren! Opa’s en oma’s mogen hun kleinkinderen meenemen. Wie het gezellig vindt, mag natuurlijk ook een klasgenootje, buurmeisje of buurjongetje meenemen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan 16 februari naar de gezinsviering en luister en zing mee!

info

www.heiligethomas.nl

locatieBonifaciuskerk, Paradijslaan 6
plaatsAlphen a/d Rijn (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl