Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 19 februari    Evangelie van 2020-02-19
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelPubliekslezing over Alphacursus - Wie A zegt
beschrijving

Met de titel ‘Wie A zegt’ houdt Arnoud Drop, directeur van Alpha Nederland, op woensdagavond 19 februari 2020 een publiekslezing in Bergen op Zoom. In zijn lezing gaat hij in op de Alphacursus als aanzet tot parochievernieuwing. De publiekslezing vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur in de Sint Catherinakapel.

Van cursus naar cultuur
De Alphacursus blijkt een effectief ‘vliegwiel’ voor parochievernieuwing. Wereldwijd volgen 25 miljoen mensen een Alpha. Dankzij de Alphacursus ontmoeten mensen Jezus Christus en maken ze kennis met de kernpunten van het christelijk geloof. In de Alphacursus is in het klein de cultuur aanwezig die nodig is om te groeien naar een missionaire parochie. De Alphacursus verandert levens en kan parochies veranderen.

Spreker
Arnoud Drop is sinds 2014 directeur van het Alpha Nederland. Voorheen werkte hij in de financiële wereld. Hij vertelt op een inspirerende wijze over de rijkdommen en mogelijkheden van Alpha.

Wanneer en waar
De avond vindt plaats bij de congregatie “Toevlucht in lijden” van de zusters Franciscanessen Bergen op Zoom in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat, tegenover huisnummer 35, 4611 TT in Bergen op Zoom op 19 februari 2020 van 19.30 – 21.30 uur. Parkeergelegenheid is er op het Sint Catharinaplein, het Korenbeursplein en in diverse parkeergarages.

Inschrijven en kosten
U kunt u aanmelden voor de lezing door het invullen van het formulier op deze pagina. Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Wel is een vrijwillige bijdrage welkom.

info

sintfranciscuscentrum.nl

organisatieBisdom Breda
locatieSint Catharinakapel, ingang Klaverstraat, tegenover huisnummer 35
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl