Vandaag is zondag 5 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 24 mei    Evangelie van 2020-05-24
 titelBedevaart van Heumen naar Katwijk
beschrijving

Beste pelgrims,

Het is alweer bijna mei en dan is onze jaarlijkse bedevaart naar Katwijk en wel op zondag 24 mei. We gaan dan voor de 68e keer! De lopers vertrekken om 07.00 uur vanaf de 1e aanleg in Heumen.

We bidden onderweg een rozenhoedje en komen om +/- 08.00 uur aan in Katwijk. Daar is om 08.30 uur de H. Mis met Marialiederen. Het St. Caeciliakoor zingt met u mee. Het is een traditie van vele jaren en we hopen dat er veel mensen meegaan, jong en oud. Er zijn genoeg noden in de wereld om aan Moeder Maria toe te vertrouwen, en bij haar te bidden. Hopelijk kunnen we een mooie traditie samen in stand houden.

info

Toos Kolvenbach

locatie
plaatsKatwijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl