Vandaag is dinsdag 22 juni  

categorie categorie kamp
kamp
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 4 t/m vrijdag 7 augustus 2020    Evangelie van 2020-08-04
 titelFJ Tenten - Kamperen in de kloostertuin
beschrijving

Het Franciscaans Jongerenwerk biedt de eerste ’coronaproof-activiteiten’ aan. Het zogenoemde FJ Tenten. Dit is het 2020 alternatief voor het Franciscaans Jongeren Treffen.

Deze zomer kunnen twee keer een groepje van zes jongeren van 18 tot 30 jaar hun eigen tentjes opzetten in de Megense kloostertuin. Geniet van de prachtige omgeving van Megen en maak een wandeling of fietstocht langs de Maas.

Er is geen vast programma. Deelnemers kijken ter plekke waar ze zin in hebben en wat hen goed doet. Dat kan soms als groep, maar op andere momenten met z’n tweeën of alleen.

  • Dinsdag 4 t/m vrijdag 7 augustus 2020
    Deelnamekosten € 90
    begeleiding broeders Theo en Wim
  • Vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus 2020
    Deelnamekosten € 60
    begeleiding broeder Fer

info

fjw@franciscanen.nl
www.franciscaansjongerenwerk.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieFranciscanenklooster, Kloosterstraat 6
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl