Vandaag is maandag 23 november  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 10 december    Evangelie van 2020-12-10
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelFilmavond OLV ter Nood - Nativity Story
beschrijving

Dit najaar zullen er, in het Gastenhuis, drie filmavonden worden georganiseerd rond Bijbelse- en maatschappelijke thema’s. De avonden staan gepland op donderdag:

15 oktober
Vertoond wordt de film ‘Unplanned’ uit 2019 over het waargebeurde verhaal van een abortusarts die door een speling van het lot, pro-life activiste werd.
Kijkwijzer: 16

12 november

De documentaire ‘The devil and father Amorth’, over de exorcist van het Vaticaan, padre Gabriele Amorth. Deze film is geregisseerd door Willam Friedkin, die indertijd ook de film ‘The Exorcist’ geregisseerd heeft.
Kijkwijzer: 16

10 december
De film ‘Nativity Story’, in aanloop naar Kerst, een film over de geboorte van Jezus.
Kijkwijzer: 6

De avonden vangen aan om 19.30 en worden begeleid door een priester met kennis van het onderwerp van de avond zodat er ruimte is om de film gezamenlijk na te bespreken en om vragen te stellen.

Voor de filmavonden vragen wij een bijdrage van € 10 per persoon per avond. Er wordt gezorgd voor koffie/ thee en een drankje met een versnapering. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin het rekeningnummer waarop u het bedrag kunt overboeken.

U kunt zich voor de filmavonden aanmelden via  mariska@olvternood.nl  onder vermelding van uw naam, adresgegevens en het aantal personen.

In verband met de coronamaatregelen zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en worden de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

info

(072) 505 12 88
mariska@olvternood.nl
www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl