Vandaag is dinsdag 9 maart  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerwoensdag 17 februari t/m zondag 28 maart    Evangelie van 2021-02-17
(Aswoensdag)
 titelGebedsactie 40 Dagen voor het Leven
beschrijving

Pro Vita - Liefde laat Leven roept op tot gebed tijdens de Veertigdagentijd - van Aswoensdag 17 februari t/m Palmzondag 28 maart 2021.

Een gebedsketting van 40 dagen telt 960 schakels van één uur gebed. Via onze website www.40dagenvoorhetleven.be kan men zich op de gebedskalender inschrijven om een of meer uren te bidden voor de bescherming van het ongeboren leven en voor het einde van abortus. Men kan zich ook uitschrijven als om een of andere reden (zoals ziekte) het niet mogelijk is om te bidden. Gelieve dit zo snel mogelijk te doen, zodat iemand anders zich in jouw plaats kan engageren.

info

www.40dagenvoorhetleven.be

locatie
plaatsNederland en Belgie
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl