Vandaag is vrijdag 7 mei  

categorie categorie Reis
reis
wanneerwoensdag 5 t/m zondag 9 mei    Evangelie van 2021-05-05
(Bevrijdingsdag)
begintijd13:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelKingsmen Mannentocht Quest 1.0
beschrijving

De mannentochten bestaan uit een serie van drie Quest tochten die verspreid over ruim drie jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.

KM Quest 1.0
Tijdens de Quest 1.0 tocht worden er twee tot drie lichte bergwandelingen gemaakt. Met een normale conditie zijn deze wandelingen eenvoudig te doen. Inhoudelijk gaat deze tocht over identiteit, mannelijkheid, vriendschap en standvastigheid. Als voorbereiding krijg je na inschrijving een boek op wat je voorafgaand aan de tocht gelezen moet hebben. Iedere volgende tocht is in alle opzichten iets uitdagender.

info

kingsmen.nl/blog/events/km-quest-2-0-maart-2021nlfr/

locatieAbdij St Martin du Canigou
plaatsCasteil (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl