Vandaag is vrijdag 7 mei  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 mei    Evangelie van 2021-05-09
(Moederdag)
begintijd15:00 uur
 titelDiakenwijding Sander Verschuur
beschrijving

Op zondag 9 mei zal bisschop Van den Hende door handoplegging en gebed Sander Verschuur tot diaken wijden voor het bisdom Rotterdam. De wijdingsplechtigheid vindt plaats tijdens de eucharistieviering om 15.00 uur in de kapel van Bovendonk te Hoeven. Sander Verschuur ontving via Vronesteyn zijn vorming en opleiding aan de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk.

In deze tijd van voorbereiding wordt uw gebed gevraagd voor de wijdeling.

Vanwege de coronamaatregelen kan slechts een beperkt aantal mensen de wijdingsplechtigheid op Bovendonk bijwonen. U bent van harte uitgenodigd om via een livestream mee te vieren. Dat kan via de website van het bisdom Rotterdam en ook via de website van het bisdom Breda, waar de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk onder valt.

In het najaar zal Sander Verschuur in de HH. Laurentius- en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam de priesterwijding ontvangen.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieBovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl