Vandaag is zaterdag 10 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 21 juli t/m maandag 1 augustus 2022    Evangelie van 2022-07-21
 titelWerkbedevaart Lourdes *GEANNULEERD*
beschrijving

Helaas moeten wij jullie meedelen dat de werkbedevaart voor jongeren dit jaar niet door gaat. Onzekere tijden, Corona en vrijwel geen opgave heeft ons hiertoe gedwongen.Wij hopen echt in 2023 weer van de partij te zijn in Lourdes!

____________________

De stichting Jongeren voor Zieken heeft er weer zin in! Ondanks dat we in 2021 niet naar Lourdes kunnen, gaan we de voorbereidingen voor 2022 al weer starten.De datum van de reis is alweer bekend:van donderdag 21 juli tot en met maandag 1 augustus 2022 gaan we weer naar Lourdes.

Weet je nu al dat je mee wilt? Geef je dan meteen op via de site!

info

Peter Groot
(06) 53 41 93 86
info@jongerenvoorzieken.nl
www.jongerenvoorzieken.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl