Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 juni    Evangelie van 2022-06-04
begintijd09:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelDe Vuurdoop - Jong Bisdom Rotterdam
beschrijving

Op 4 juni 2022, de zaterdag vóór Pinksteren, komen vormelingen uit het hele bisdom en hun begeleiders samen in de kathedraal van Rotterdam voor de Vuurdoop! Er is ook dit jaar een gevarieerd programma met schriftlezing, gebed, actie, ontmoeting en workshops over de kracht van de Heilige Geest.

“Het is de Heilige Geest die ons geeft wat we nodig hebben om te geloven, om elkaar te dienen en steeds weer op weg te gaan met de woorden van Jezus”, zei bisschop Van den Hende daarover bij een eerdere editie. Om dat te symboliseren is bij de opening van de Vuurdoop het ‘Pinkstervuur’ ontstoken en in de kathedraal door speciale fakkeldragers doorgegeven.

De Vuurdoop! is een dag met actieve workshops die allemaal aangeven wat je kunt doen met de kracht van de Heilige Geest. Deze Vuurdoop! vindt plaats in het diocesane Jaar van de Sacramenten.

info

jong@bisdomrotterdam.nl
pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl/jong

organisatieBisdom Rotterdam
locatieHH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Matenesserlaan 305
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl