Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 21 oktober    Evangelie van 2021-10-21
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelParochie-avond - Fratelli tutti
beschrijving

In twee avonden zal Em. Pastoor Frans Delahaye een toelichting geven op de laatste encycliek van Paus Franciscus: ‘Fratelli tutti’.

Deze encycliek gaat over broederschap/zusterschap tussen alle mensen op deze aarde. Er zal ook gelegenheid zijn om erover met elkaar van gedachten te wisselen.

De avonden zijn: donderdag 14 oktober en donderdag 21 oktober van 19.30 tot 21.00 uur en vinden plaats in de Slouw, Ursulinenweg 20, 6212 NC Maastricht, nabij de kerk St. Pieter op de Berg.

U dient zich tevoren aan te melden bij het parochiekantoor van St. Pieter en O.L.V., via info@parochiesintpieter.nl of tel.nr. 043-3214694, vanwege een maximum aantal.

info

(043) 321 46 94
info@parochiesintpieter.nl
www.parochiesintpieter.nl

locatieSlouw, Ursulinenweg 20
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl