Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 10 t/m vrijdag 16 september    Evangelie van 2022-09-10
 titelBedevaart Fatima en omgeving
beschrijving

In de rij van beroemde Mariabedevaartplaatsen mag Fátima in Portugal niet ontbreken. Ruim honderd jaar geleden verscheen Maria hier aan drie herderskinderen. Fátima ontwikkelde zich heel anders dan bijvoorbeeld Lourdes of Banneux en is op zijn eigen manier zeer indrukwekkend.

Vooral op de 13e van elke maand. Dan komen duizenden pelgrims naar het heiligdom. In 2021 beleven we dit mee op maandag 13 september. De dagen ervóór en erná maken we van de gelegenheid gebruik om andere tot de verbeelding sprekende plekken in Portugal te bezoeken. Dat zijn er nogal wat: Coimbra, Tomar, Batalha, Nazaré en Lissabon. Het wordt een bijzondere reis langs het uiterste randje van Europa.

info

(043) 3 215 715
info@huisvoordepelgrim.nl
huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/fatima/overzicht

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsFatima (Portugal)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl