Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 januari    Evangelie van 2022-01-15
 titelDiakenwijding *UITGESTELD*
beschrijving

In overleg met rector Kuipers van het Ariënsinstituut heeft kardinaal Eijk “tot mijn grote spijt moeten besluiten de diakenwijding van Antonius Martinus Maria van Gaans en Henderikus Richard Meijer uit te stellen.” Deze viering stond gepland voor 15 januari 2022, maar door de maatregelen vanwege de coronaviruspandemie is het te onzeker of de wijdingsplechtigheid dan wel door kan gaan en onder welke omstandigheden, aldus de kardinaal.

In de mededeling die onder meer naar de parochies van de diakenkandidaten is gestuurd, noemt kardinaal Eijk het uitstel “een grote teleurstelling voor alle betrokkenen, zeker ook voor beide diakenkandidaten. […] Ik vraag om uw gebed voor beide wijdelingen in deze verlengde voorbereidingstijd.”

Zodra de omstandigheden dat toelaten, zal een nieuwe wijdingsdatum worden vastgesteld.

info

www.ariensinstituut.nl

organisatieBisdom Utrecht
locatie
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl